Rode plek door teek? logo
tekenbeet oksel
tekenbeet elleboog
tekenbeet rode plek
tekenbeet enkel
tekenbeet ring
icon aanmelden

1 november weer beschikbaar


Denk jij dat je een tekenbeet hebt?

Heb je een rode plek op je huid? Denk jij dat je een tekenbeet hebt? Maak een account aan en krijg gratis advies van het team van specialisten van het Lyme Centrum Apeldoorn.

    In 3 stappen:
  • Maak een account aan bij GezondheidsmeterPGO
  • Maak een foto van de tekenbeet met je smartphone of tablet
  • Beantwoord een aantal vragen.

Je krijgt binnen 1-2 dagen advies van één van de specialisten van het Lyme Centrum in Apeldoorn. Zij zijn gespecialiseerd in tekenbeten en kunnen aangeven of de rode plek een tekenbeet zou kunnen zijn. Ze geven géén advies over de behandeling zelf. Dat advies geeft de huisarts je (of de huisarts moet je doorverwijzen naar het Lyme Centrum in Apeldoorn). Na 2 weken en 3 maanden vragen we je om opnieuw een aantal vragen in te vullen. Die antwoorden worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek, niet voor de behandeling. Het staat je vrij om hier wel / niet aan mee te doen. Het Lyme Centrum in Apeldoorn stelt het op prijs als je wel de vragen beantwoordt.

Hoe ziet het eruit?

Je krijgt één overzicht van je antwoorden, de foto's, de plaats van de rode plek en het advies. Als je twijfelt, als je denkt: "Heb ik een tekenbeet?"vraag dan nu een advies aan.

Hoe ziet een tekenbeet eruit?

Een tekenbeet ziet er op verschillende manieren uit. Dat is niet altijd makkelijk te herkennen. Het is dus niet raar dat je advies vraagt: "heb ik een tekenbeet" bij de experts van het Lyme Centrum Apeldoorn.